Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SASSA ASLI

Mina favoriter

SE ALLT

Ett nytt kapitel tar vid!

Hej min älskade vänner!

Hoppas att ni njuter av sommaren och har skapat många fina minnen hittills! Jag vill med det här inlägget låta er veta att jag kommer gå vidare och inte längre blogga på Metro. Om allt går som det ska och det inte blir några fler jordbävningar i Indonesien åker jag till Bali om några dagar och njuter av lite semester! Ibland behöver man vila, perspektiv och ny input innan man tar vid en annan spännande stig i livet.

Jag kommer självklart fortsätta blogga och den nya bloggen är just nu under uppbyggnad! Så fort allt är klart kommer jag meddela er om detta så missa inte att följa med på min instagram som kommer rulla på precis som vanligt —-> sassa_asli  

Ska bli magiskt att utveckla det jag gör, låta mina kreativa tankar bli till verklighet och bygga något nytt som jag tror på! Det här kommer bli så bra och jag längtar till att dela det med er!

Tackar Metro för den här tiden – vi ses på instagram mina vänner!

Follow your dreams!

Xx, Sassa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding