Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SASSA ASLI

Mina favoriter

SE ALLT

Staycation på Hotel J – Nacka Strand

Vill man uppleva Stockholms kanske charmigaste hotel, äta riktigt god mat och njuta av den mest magiska omgivningen – ska man hoppa på båten från Nybroplan och bege sig ut till Nacka Strand! Där hittar man bland annat Hotel J, en pärla ute i Stockholm skärgård. Följ med, så ska jag berätta varför det är riktigt god idé att boka in en staycation just där!

För mig var det kärlek vid första ögonkastet! Det första intrycket var något i stil med ”wow, för ett perfekt ställe att spendera en sommarhelg!”. Efter att vi hade lämnat av oss väskorna på rummet, slank vi snabbt ner i den urmysigt receptionen för att hämta lite te till mig och kaffe till Magnus. Vi ville börja med att sätta oss på stolarna utanför för att landa och ta in allt det vackra! Vi gav snabbt 10 poäng till utsikten och visste att vi skulle sitta just precis där för att se solnedgången på kvällen!
 Sedan hämtade vi maten som vi hade tagit med från stan och satte oss vid det ”gömda” bordet nere vid vattnet. Allt var perfekt. Den blå himlen, jordgubbarna, den ljuva omgivningen, maten, kärleken…..det kunde helt enkelt inte bli bättre än så! 

När klockan närmare sig 15 ish började vi bli redo för årets första dopp! Vi tog oss ner till hotellets egna brygga och gjorde oss klara för att hoppa i! Trots att det endast var 17 grader i vattnet, var vi mer än sugen på att bada! 
Det var länge sedan jag njöt så innerligt mycket av livet. Platsen osade vila och det var precis exakt det jag behövde! Tänk så fantastiskt att kunna ta sig ut dit, endast 20 minuter från stan. Rena lyxen om ni frågar mig! 
När kvällen närmade sig var det dags att gå upp till hotellrummet för att byta om och göra sig ”restaurang-klar”! Nu började magen kurra riktigt rejält! 
Vi tog oss ner till den tillhörande restaurangen, närmare bestämt Restaurang J nere vid vattnet och fortsatte njuta av livet!

Började med att beställa in två glas alkoholfria viner och vår mat för kvällen! Sedan var kocken superschysst och fixade en urgod 3-rätters middag som var helt växtbaserad till mig. Jag blev helnöjd och allt smakade mer än gott! 
Magnus och jag är två riktiga livsnjutare – vi älskar båda god mat, vackra platser och magiska upplever! 

Ibland är det riktigt svårt att beskriva fina stunder med ord och bilder. Man måste vara där för att uppleva det helt enkelt. Men vi hade livets vistelse på hotel J, det fanns liksom inget att klaga på och allt var som gjort för maximal njutning!

Jag hade gärna kunnat stannat där veckan ut, men så glad och tacksam för att vi tog oss ut just dit! Man behöver verkligen inte åka utomlands för att känna att man ”kommer bort”, jag tror definitivt på fler små mini staycations, speciellt när man hittar guldkorn som detta hotel! Vi ses snart igen hotel J! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding