Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tyck till om bloggens innehåll!

Jag hade varit väldigt tacksam om du ville dela med mig vad vill du läsa och se mer av i bloggen och i mina sociala medier?♥

Jag är så nyfiken på att veta vad just du vill se mer av och vilka ämnen du önskar att jag tar upp framöver! Bloggen är ju en plats för er och därför tycker jag det är super viktigt att lyssna in era önskemål.

Mina frågor till er är;

– Önskerubriker som ni vill ha med?

Något som ni absolut vill se mer av i 2018?

– Vill ni ha en blandning av ”professionella” bilder och ”vanliga” mobilbilder? 

– Eller något som jag kan bli bättre på?

– Kanske något ni vill ha mindre/mer av?

– Något speciellt fokus ni önskar att jag ska ha på Instagram? 

Alla era tankar är välkomna i kommentarsfältet och jag ser fram emot att skapa en plattform där vi tillsammans kan trivas och skapa magi! Jag vässar mina öron, så får ni mer än gärna lämna en kommentar! Kram, Sassa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Recept är alltid bra, jag äter väldigt lite kött och ägg och försöker dra ner på mjölkprodukterna med så lite matinspo sitter inte fel 🙂 Har aldrig varit galen i frukt och bär utan min kropp verkar må bäst på varm mat, gärna lite mer salt eller syrlig så ser gärna recept på sådan mat då det är det knepigaste för mig att få till när jag drar ner på djurprodukter. Sedan ser jag jättegärna fina bilder, men har inget emot mobilbilder ibland heller. Gillar även att se tips på olika träningsövningar som man kan göra utanför gymmet.

  Tycker dock att din blogg är superbra Sassa! Så fina bilder och innehåll som inspirerar. Du är en av de som inspirerat mig till att dra ner på djurprodukter och försöka behandla min kropp bättre 🙂

  Emmi 2018-01-10 19:57:27
  Svara
  • Svar på Emmis kommentar.

   Hej Emmi! Tack för din kommentar fina du! <3 Och sååååå bra att du börjar lära känna vad din kropp behöver! Det är exakt så det ska vara 🙂 Jag ska göra mitt bästa för att få in dina önskningar i bloggen! Tack för dina varma ord och för att jag får inspirera dig, betyder massa! Kram

   sassa 2018-01-11 09:52:18
   Svara
 • Recept, din yogaresa, medititaion, din egen resa och hur du hittade en hälsosam livsstil.
  Tips på bra yogakläder.
  Oavsett så är det alltid intressant det du skriver och delar med dig av ❤️

  Josefin 2018-01-03 19:41:06
  Svara
 • Mer recept!! Gärna middagsmat ✨

  Lina 2018-01-03 16:13:52
  Svara

senaste från Hälsa

Sassa Aslis webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind