Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN VERSION AV NYÅRSLÖFTEN!

Nu vänner kliver vi snart in i det nya året! Hur tycker ni det känns – spännande, överväldigande, jobbigt eller kanske ni inte lägger så mycket vikt i denna övergången från 2017 till 2018?

Överallt kan vi i alla fall se rubriker om nyårslöften, vilket kanske kan upplevas stressande för många. Min mamma sa en väldigt fin sak igår, nämligen att inte hänga upp sig för mycket kring hela ”nyårslöftes-tankegången”, utan hellre se möjligheterna i alla dagarna av året. Personligen tyckte jag det lät väldigt klokt och jag själv skulle inte kunna tänka mig att skriva ner sådana löften.

Jag skulle hellre vilja inspirera er till att stressfritt reflektera över era intentioner inför det nya året och kanske tänka på hur ni bättre skulle kunna ta hand om er själva inifrån och ut med fokus på det egna välbefinnandet, fler hållbara rutiner, balans, hälsosamma relationer och andra viktiga saker.

Ytliga framgångar kan vara fantastiska, det tycker till och med jag! Men jag tror vi kliver in i en ny tid där vi kanske vågar värdesätta hälsan, nuet, våra kära och de små sakerna ännu mer! Så istället för att ni sätter mål som egentligen får er att må dåligt vid tanken av att sätta igång, skriv istället ner intentionerna, drömmarna och målen som ger er fjärilar i magen, som får era mungipor att röra sig uppåt. Men viktigast av allt. Som ger er den där sjukt bra känslan i hela kroppen.

Ska vi ta hand på att 2018 är året vi gör mer av det som gör oss lyckliga, där vi är sanna/snälla mot oss själva, testar oss fram och vågar tro på vår förmåga skapa det vi önskar.  Jag säger JA, nu kör vi!  

Önskar er ett magiskt nytt år och ny dag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind