Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRANDLIV I ULUWATU, BALI

Hej vänner! Här kommer varma soliga hälsningar från Uluwatu – surfers paradise! Om man nu inte surfar kan man njuta av detta stället ändå! Här finns det vackra stränder, många hälsosamma caféer och många möjligheter att bara njuta. Vi kommer stanna här i några dagar till innan vi åker vidare, just nu kikar vi på att åka över till Nusa Lembongan. Vi får se hur vi spenaderar den sista biten av resan här i Bali, finns ju så mycket att se och uppleva!

Så fort jag är tillbaka i Europa kommer jag skriva ner en massa blogginlägg om Bali och alla min tips från resan här, om ni är nyfikna på att resa hit kommer ni få en massa bra rekommendationer!

Förresten, för inte så länge sen blev jag intervjuad till Dagnyday – om ni är nyfikna på intervjun kan ni läsa mer här!

Tunika från misstunica.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Kan du berätta lite om din hudvård? Jag har alltid haft tufft med min hy och jag är väldigt hälsosam och försöker verkligen ändra den genom min kost. Min hy har absolut blivit bättre men inte alls så som jag önskade. Har du några tips på grymma krämer som rengör på djupet men ändå är skonsamma mot min hy? Vill gärna inte smörja in min hy med produkters vars ingredienser jag inte kan uttala. Vad ska jag tänka på i min vardag!? Din hy är så fin, dela gärna med dig av dina bästa tips!

  Tack!

  Elin 2017-08-28 00:18:15
  Svara
 • Så härligt det verkar, även om man inte surfar!☺️ Superfin tunika också!👌

  Maya Nordlund 2017-08-21 01:54:23 http://mayanordlund.se
  Svara

senaste från Hälsa

Sassa Aslis webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind