Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE YOGA BARN I UBUD, BALI


Äntligen tog vi oss till Ubud och den berömda Yoga Barn! Som jag hade längtat att äntligen få testa på yogan här och samtidigt besöka caféet och omgivningen runt.

Vilket ställe hörrni. Trots sin centrala plats i den trafikerade Ubud, försvinner man snabbt in i en helt egen ”yoga värld”, så fort man kliver in här. En varm, unik oas mitt inne i centrum!

Jag signade upp mig på en av de tidiga klasserna och blev välkomnad in i den otroligt vackra yogasalen med glasfönster mot djungeln. Klassen hete yoga therapy, och var en Hatha klass med inslag av kinesisk medicin. Otroligt givande och också lärorikt!

The yoga barn bjuder på en rad olika yoga former och man hittar allt från nybörjare till mer avancerade klasser. Vill man testa på andra alternativa former, kan man också göra det! Det fanns en himla massa mer som jag ville testa på, ser fram emot att hoppa pa fler klasser!

 

Vill man, kan man också ta med sig sin dator/bok eller liknande eller bara sitta och chilla på ett av de många krokarna i området och dricka juice eller annan nyttig mat. Vill man uppleva en härlig stämning med underbar yoga, är detta stället man ska komma till!

After a few week in different parts of the island, we decided to go to Ubud and visit the famous Yoga Barn! It was something I had looked forward to ever since we came to Bali. Despite the location in the middle of busy Ubud, you could barely notice the ”outside world” as you walked into this amazing place.

I joined one of the early classes and was welcomed into the most incredible room with glass windows towards the jungle. I joined the yoga therapy class, which was a Hatha class with elements of Chinese medicine. Super interesting and rejuvenating.

The yoga barn offers a variety of different styles, and you can find everything from beginners to more advanced classes. If you want to try other alternative classes, you can do that too! There was a whole lot to choose from, I can’t wait to go back and explore some more!

Also, If you would like to bring your computer/book and just sit and chill in one of the many cozy areas and have a green juice or some delicious healthy food – that’s an option as well. If you want to experience yoga in Bali, this is the place to go and visit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind