Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DRÖMMAR OM ETT HELT MARATHON


Tänk att jag för bara några månader sedan aldrig hade passerat 10 km sträcket i löpträning, idag springer jag gärna långlopp som variation i min träning och inte minst för utmaningen som det ger! Saker och ting ändras helt klart och alla har vi våra individuella träningsresor genom livet. Trodde dock aldrig att jag skulle tycka löpning var kul, så fel jag hade!

Efter mitt första halvmarathon i April blev jag snabbt sugen på att köra en till halv mara! Nu kikar jag på lite datum och ser att Stockholm halvmarathon i September ligger bra till! Men jag drömmer och planerar helt klart att köra ett helt marathon längre fram, det är någon som jag bara måste testa! Det är så otroligt kul att utmana kroppen och se vad man klarar av, otroligt häftigt tycker jag!

Men till något annat – löparbyxor! Favvisarna är helt klart Nike, men testade Casalls running tights och blev riktigt impad! För mig är det viktigt att dem sitter där dem ska och inte åker ner, vilket dessa på bilden lyckades galant med! Dem åker på till morgondagens pass, tror jag och M sticker ner till strandpromenaden och river av minst 15K – det ser jag fram emot!

Om ni har tips på i vilka städer i Europa/världen som man bara måste springa hel eller halvmarathon på, får ni gärna skriva det i kommentarsfältet! Kram! 
Just a few months ago I had never done a full 10k run and today I’m running long-distance runs as a variation in my weekly workouts! Things change and everyone have their own individual training journey’s throughout life. Never thought that I would one day would actually like running, I was so wrong!

After my first half-marathon in April, I started to look for other marathons! I think I’m going to do the Stockholm half-marathon in September! But I’m definitely planning to do a whole marathon in the future, it’s just something I have to try out! 

However, speaking of running! My favorite training tights are from Nike, but when I tried Casall’s running tights I was hooked! To me it’s super important that they fit well and don’t slide down when running. These didn’t! So I will definitely use them again today for my 15 k run with M.  

If you have tips on which cities in Europe / the world to run full or half marathons, please write it in the comment field! Hug!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag har sprungit Berlin, det var coolt och är en fin stad att turista i också =) Samt banan är väldigt flack så en bra första mara, mycket lättare än Stockholm!

    Emmelie 2017-06-03 00:39:53
    Svara

senaste från Hälsa

Sassa Aslis webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind