Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

7 HÄLSOSAMMA NYSTARTS TIPS TILL 2017

Snart smäller det! 2017 närmar sig och vad passar inte bättre än att haffa till sig lite nya hälsosamma tips till det nya året! Nedan listar jag några av mina favoriter och hoppas att du kanske kan finna några godbitar att ta med dig!♥ocean

1. Tacka JA! – Hur ofta har du tackat nej till saker som du sedan har ångrat? Vad om du skulle ta sats och våga lite extra och tacka JA till de sakerna som fick det att pirra i magen (en blandning av nervositet och lycka). Ja, livet är här och nu och SEN kanske aldrig kommer.

2. Testa en ny träningsform – Det kan vara så enkelt som att kolla in ditt träningscenters schema och sätta upp namnet på listan! Det kan vara allt från att testa de nya yogaklasserna (kanske yinyoga) till några av de trendigare träningsformerna, soul cycle, barre eller becore.

3. Börja prioritera dig – Jag vet att av erfarenhet att många känner sig stressade och kanske till och med känner skam av att prioritera sig själva. Tyvärr har egentid fått ett tråkigt täcke över sig, som ofta har setts som egoism. Trist tycker jag då det är något av det viktigaste för att må bra. Skulle nästan kunna påstå att alla skulle må bättre utav att ta hand om sig själva bättre.
Låt 2017 blir året du prioriterar dig!

4. Släpp taget om det gamla & välkomna det nya – Ett hederligt gammal uttryck som aldrig hamnar på ”ute-listan”. kliv in i det nya året med intentionen att släppa året som var. Städa undan, gör av med det som du inte längre använder – skapa plats! Gör utrymme för ny energi att forma sig. När vi håller kvar vi allt det gamla som redan har uträttat sitt, ger vi minimal space till det nya.

5. Tillåt dig själv att känna dig kvinnlig – Vad det än betyder för dig. Om du känner att du ofta begränsar dig och är rädd för att utforska din kvinnlighet – grip möjligheten att lära känna dig själv på flera nya plan! Kvinnlighet behöver absolut inte innebära höga klackar, det är så otroligt mycket mer. En spännande energi att utforska!

6. Flytta utomlands – Det här kanske inte passar för alla, men om du har ruvat på tanken kanske det här är tiden att göra drömmen till verklighet! Efter att själv ha bott utomlands i många år skulle jag kunna radda upp de många mååånga fördelarna med att ha vistats i andra länder under längre perioder. Det ger ovärderligt värdefulla lärdomar. Har du möjlighet, go for it!

7. Våga vara dig själv till 100% – Undvik att förminska dig själv för att passa in! Det är verkligen så bort kastat med värdefull tid att inte omfamna sitt riktiga jag, fullständigt! Folk kommer alltid tycka/tänka saker, människor kommer komma och gå genom livet – men det som alltid kommer vara kvar är du. Bli din bästa vän och lev ditt autentiska jag! Det här är ditt år! 


2017 is just around the corner and it’s time to catch up with some tips for the new year! Below I’ve listed some of my favorites – hope you find some goodies to take with you! ♥

1. Say YES! – How often have you said no to things that you’ve later regretted? What if you put yourself in the front seat this year and allow yourself to do the things which gives you butterflies in your stomach (a mixture between nervousness and happiness). Saying yes to new things can be scary, but it can also be the take off for new amazing things! 

2. Try a new exercise – It can be as simple as checking out your the schedule at your training centers and put your name on the list of a new class! It can be anything from a new yoga class (perhaps Yin yoga) or some of the trendy workouts like, soul cycle, barre or becore.

3. Start prioritizing yourself – I know from experience that many feel stressed and may even feel ashamed to prioritize themselves. Unfortunately, it’s often seen as something selfishness. However, I think then it’s one of the most important things to do for good health. I strongly believe that people in generally would feel so much better if they took care of themselves better.
Let 2017 be the year you prioritize you!

4. Let go of the old and welcome the new – an old-fashioned expression that never ends up on the ”out list”. Step into the new year with the intention of releasing the year that was. Clean up, get rid of the things you no longer use – create space! Make room for new energy to take form. When we hold on, we provide minimal space for the new to unfold.

5. Allow yourself to feel feminine – Whatever it means to you. If you feel that you often restricts yourself and are afraid to explore your femininity – grasp the opportunity to get to know yourself on several new levels! Femininity certainly do not ONLY mean high heels, it’s so much more. An exciting energy to explore!

6. Move Abroad – This may not suit everyone, but if you have been thinking of on the idea, this new year maybe the time to make that dream come true! From own experience I would recommend everyone to live in other countries for longer periods, because of all the experiences you get. If you have the opportunity, go for it!

7. Dare to be yourself 100% – Stop acting or being someone you’re not! It’s really wasted time not to embrace your true you, completely! People will always think/say things, and people will come and go through life – but the one that always remains is you. Be your best friend and live your authentic self! This is your year!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind