Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORE MOTIVATION

jaybird
Om det är en stor utmaning för dig att få in mer aktivitet i din vardag är det viktigt att hitta hållbara verktyg som sporrar dig! Vad som kickar igång oss kan vara väldigt individuellt, för mig har musiken alltid spelat en viktig roll! Så fort motivationen har dalat har det hjälpt att stoppa in hörlurarna i öronen. Det har gett mig den där extra knuffen, som jag har behövt för att snöra på mig skorna!

Tidigare använde jag vanliga hörlurar med sladd, men efter att ha testat Jaybirds träningshörlurar för några år sedan blev jag hooked! Det gav mig både friheten att röra på mig utan en massa trassel samt ljudkvaliten som jag hade saknat. Idag är det en självklar del av min träning, vare sig det är upptempolåtar, eller lugnare toner till yogan.

Innan du ger upp tanken på att röra kroppen, se till att lyssna på den här spellistan och se om det kan kicka igång din motivation!


Google translate here – Click!

In collaboration with Jaybird. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind