Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

S T O C K H O L M

Glad måndag på er vänner! Hoppas ni har haft en skön helg! Jag har varvat jobba, träning, yoga och vila i solen. Så härligt och varmt fortfarande, underbart! Veckan som gick var det fullt ös med möten och jobb – så som det ofta brukar se ut när jag är i Stockholm, men älskar variationen i det jag gör. Den ena dagen är aldrig lik den andra och förhoppningsvis kommer det hända spännande saker i framtiden! Ser fram emot att göra mer saker i Sverige nu när Amsterdam endast ligger två timmar bort! Den här veckan som kommer ser likadan ut och innebär att jag ej kommer undervisa yoga denna gången – men nästa gång ser det ut att hända något kul! Så håll gärna utkik.

I torsdags träffade jag den framgångsrika kocken Maria, aka kocken i klackar! För en tjej! Jag absolut älskar att omge mig med människor som inspirerar och aktivt förverkligar sina drömmar. Hon är en sådan och vi hade så mycket att prata om – båda lika business minded och drivna. Love it! Hon driver sin egna catering och är verkligen en rising star!

Men åter till denna måndag, själv startade dagen med yin yoga och ett kettlebell pass – så nu är jag mer än redo för att kicka igång veckan! Nu kör vi! Sx  
sassa
voltaire
Vi lunchade på Sally Voltaire & systrar, det bjöds på bönbiffar och rotfrukter och hummus – höstigt och gott!

We had lunch at Sally Voltaire and sisters. I had a delicious fall dish with a lot of goodies like hummus! mariaHappy Monday friends! Hope you had a nice weekend! I shifted between work, exercise, yoga and some rest in the sun. Autumn is so beautiful and it’s still warm, which is awesome! last week was packed with meetings and work – as always when I’m in Stockholm. However I love the variety in what I do,  everyday is different. Hopefully it will happen exciting things in the future! Looking forward to do more things in Sweden now that Amsterdam only is two hours away! This week will look the same as the last one and I will not be teaching yoga this time – but keep an eye open until next time I’m here!

Last Thursday I met the successful chef Maria, aka chef in heels! That girl! I absolutely love to surround myself with people who inspire and actively work in the direction of their dreams. She’s one of them and we had so much to talk about – both equally business minded and driven ladies. Love it! She runs her own catering and she’s truly a rising star!

I started the day with yin yoga and a kettlebell workouts – so now I’m more than ready to kick off this week! Let’s do this! Sx


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind