Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY MANTRA

I love myself, therefore I choose to live an active and healthy lifestyle 

Det finns oändligt många sätt att visa sig själv uppskattning på och alla (förhoppningsvis) gör vi det på olika sätt, varje dag. I den här veckans Monday Mantra vill jag belysa valet av att visa sig själv kärlek genom att vara aktiv och välja ett hälsosamt liv. För varje gång vi väljer att snöra på oss skorna, rulla ut yoga mattan, lägga till mer grönt i vår kost – gör vi en aktiv handling för vår hälsa, vilket enligt mig visar på tacksamhet, respekt och beundran gentemot oss själva.

För varje gång som vi återupprepar Mantrat ovan och för varje gång vi gör något i hälsans namn säger vi JA till mer kroppsligt och mentalt välbefinnande, livskraft, styrka och energi! Vi är som energier i rörelse och när vi slutar att röra på oss, äta mer skräp så kan diverse blockeringar uppstå, som inre infektioner av olika dess slag samtidigt som ting kan upplevas mörkare, svårare och mindre lyckat. Genom att avsätta egentid till sådant som får oss att mår bra, väljer vi livet som i sin tur väljer oss. En vacker spiral som bara vi har makten att sätta fart på!

Välj dig och din hälsa. Du kommer få så mycket magiskt tillbaka ♥
Sx


There are endless ways to practice self-love and self-care and (hopefully) we all do it in different ways, everyday. In this week’s Monday Mantra I want to highlight the choice of showing yourself love by being active and choosing an active and healthy lifestyle. Every time we choose to lace our shoes, roll out the our yoga mat, add more vegetables in our everyday diet – we make an active effort for our health, which I believe shows gratitude, respect and admiration towards ourselves.

Every time we reiterate the mantra above, and every time we do something in the name of health, we say YES to more physical and mental well-being, vitality, strength and energy! We are like energies in motion and when we stop to move around, eat more junk foods we make it easier for us to see things with darker glasses, experience things more difficult, less successful and maybe develop different kinds of infections in out bodies. By prioritizing time to the things that make us feel good, we choose life, which in turn will choose us. A beautiful spiral that only we have the power to get going!

Choose you and your health. You will get so much amazing thing in return ♥
Sx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind