Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÖNDAGSFRUKOST – GLUTENFRIA ÄPPELSCONES


Ibland kan doften av färskbakade scones vara det bästa som finns! Dessa är super enkla att göra och smakar himmelskt, perfekt till söndagsfrukosten….

Ingredienser:

2 dl mandelmjöl
2,5 dl quinoamjöl
1 tsk fiberhusk
1 dl mandelmjölk
1 ekologiskt ägg – endast vitan
1 tsk kanel
1 rivet äpple
1 msk smälj kokosolja

Tips: Idag använde jag ”mjölet” som blev över när jag gjorde mandelmjök. Ett tips på hur du kan ta vara på det som blir över när du gör nöt/frömjölk.

Gör så här:

Blanda ner alla ingredienser i en bunke. Forma till två stora bollar och placera mitt i ugnen, grädda sedan på 220 grader i ca. 20 minuter. Enjoy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Sassa Aslis webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    Andrea Brodin
    Hälsa
    Foodjunkie
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Hälsa
    Sassa Asli
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Mathilda Weihager
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Emma Danielsson
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Man
    Niklas Berglind