Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK ON TRACK!


Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni mår bra och njuter av helgen. Grymt jobbat till er som var med och sprang Stockholm marathon idag! Beklagar att det det har varit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen, men det har varit fullt ös medvetslös under min tid här i Stockholm. Ibland är det inte så lätt att jongerla alla bollar samtidigt, hoppas att ni har förståelse för det. Men jag kommer snart vara tillbaka som vanligt! På tisdag hoppar jag på flyget till Nice och ser fram emot att visa er en av min absoluta favoritstäder i Europa!

Tidigare idag fick jag också äran att spenadera några fantastiskt inspirerande timmar på Lorna Jane Signalfabriken i Sundbyberg, tillsammans med min goda vän som jobbar med detta magiska märke. Hur snyggt är inte linnet och sportbh:n, jag finner inte ord!

Jag har aldrig upplevt träningskläder på den här nivån. Men mer om det i nästa inlägg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Sassa Aslis webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind